Halo 3 Anniversary se nechystá, říká 343
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 3 Anniversary se nechystá, říká 343

Halo 3 Anniversary se nechystá, říká 343

David Plecháček

David Plecháček

15. 5. 2017 09:19 3
Reklama

Před E3 se opět spekuluje nad tím, co padne za novinky na jednotlivých konferencích. Nejvíce otazníků máme u Microsoftu. Očekáváme Sea of Thieves, Crackdown a State of Decay. To je ale málo a s určitostí dostanou prostor i jiné hry a jiná studia. Spekuluje se i o sérii Halo, Halo 5 vyšlo před dvěma lety a 343 Industries musí na něčem novém pracovat. Navíc, letos je to deset let od vydání Halo 3.

Halo 3 vyšlo už v roce 2007. Bungie tehdy přišlo se hrou, která sbírala ta nejvyšší hodnocení. Myšlenka, že by Microsoft chystal nějaký remaster/remake, proto není úplně zcestná. Navíc všichni víme, že se Microsoft reamsterů neštítí, ba právě naopak. Omlazovací kúrou prošla série Gears of War, vlastně i celá Halo série v Master Chief kolekci, byť třetí a čtvrtý díl byl jen ve vyšším rozlišení a v 60 FPS. Prostor pro zlepšení tady je.

Po vzoru Halo 1 a 2 ve svých Anniversary edicích se ale Halo 3 Anniversary prý nechystá. Na Redditu to potvrdil komunitní manažer Brian Jarrard. Doslova napsal: „Proboha přestaňte. Nic jako Halo 3 Anniversary neexistuje.“ V tom samém textu Jarrard také potvrdil, že na E3 neuvidíme ani Halo 6. Přesto má pro nás 343 Industries nějaké malé překvapení.

Pokud byste si Halo 3 chtěli zahrát, můžete buď na Xboxu 360, nebo ve zmiňované Master Chief kolekci na Xboxu One. V té najdete celkem čtyři hry, tím pádem i čtyřnásobný multiplayer, kooperativní kampaně, přístup k seriálu Halo: Nightfall a navíc si můžete stáhnout hodinový dokument o ikonické sérii. Kolekci si pochopitelně můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama