Displej dev kitu Scorpia umí zajímavé věci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Displej dev kitu Scorpia umí zajímavé věci

Displej dev kitu Scorpia umí zajímavé věci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2017 09:02 5
Reklama

Dev kit Xbox One jste již měli možnost vidět v první polovině dubna a stejně tak již známe hardwarové specifikace finální konzole, dnes se však dozvídáme další zajímavé detaily týkající se právě onoho dev kitu a jeho displeje.

Nutno však hned na začátku podotknout, že se v tomto případě jedná spíše čistě o zajímavost a o oficiální podobě konzole to zřejmě příliš mnoho nevypovídá. Tak jako tak jste měli možnost vidět onen drobný displej dev kitu zobrazovat kupříkladu snímky za vteřinu a podobné detaily technického rázu, nově zveřejněné video však odhaluje další funkcionalitu a lze na něm spatřit, že jinak nezáživná konzole tím docela zajímavým způsobem ožívá.

Displej je plně programovatelný a lze na něm například rozjet i počítačem generované animace. Ty mohou mít kupříkladu podobu plavajících delfínů, kterých na displeji konzole může plavat hned pěkná řádka.

Jak a zda vůbec se ale takto představená funkcionalita přenese i do finální podoby konzole, to ukáže až čas a musíme si tedy především počkat na oficiální odhalení konzole i její finální podoby. Zatím totiž sice známe specifikace i papírový výkon, cenovku, datum vydání, podobu a koneckonců i jméno samotné však zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama