Další díl závodů NASCAR vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další díl závodů NASCAR vyjde v září

Další díl závodů NASCAR vyjde v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2017 15:47 1
Reklama

Po loňském NASCAR Heat Evolution se do virtuálního světa nekonečného kroužení budou moci fandové slavné americké závodní série podívat i letos. Vývojáři z týmu Monster Games ve spolupráci s vydavatelem 704Games (dříve Dusenberry Martin Racing) totiž vytvářejí NASCAR Heat 2.

Hra dorazí na PC, Xbox One a na PlayStation 4 po prázdninách 12. září a největší devizou titulu je samozřejmě přítomnost aktuální licence. To znamená přínos v podobě reálných tratí, jmen jezdců, vozů a podobně. Navrch tvůrci slibují přinést také robustnější režim kariéry a k tomu i bohatší on-line multiplayer. Zkrátka takový typický další ročník jedné sportovní série.

K tomu prezident Monster Games Richard Garcia dodává, že v týmu navrací hru ke kořenům série a slibují přinést zážitek co možná nejautentičtější a takový, který musí nutně rezonovat s představami všech fanoušků této závodní série. Co to bude znamenat v praxi, to teprve uvidíme.

A konečně kdo se stane tváří hry, to mohou ovlivnit právě i fanoušci samotní. Tvůrci slibují spustit web (v době psaní článku nebyl nedostupný), na kterém budou moci hráči hlasovat o to, který jezdec se ocitne na krabičce hry. Akce je přitom pořádána ve společnosti s Toyotou a tedy s jedním z oficiálních partnerů těchto závodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama