Nový trailer DiRT 4 odhaluje názory jezdců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer DiRT 4 odhaluje názory jezdců

Nový trailer DiRT 4 odhaluje názory jezdců

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2017 08:03
Reklama

Nedávno zveřejněný trailer DiRT 4 se dal považovat za zprostředkovanou ukázku adrenalinového závodění, rychlých reflexů a rozhodování ve zlomku okamžiku. Byl tedy vlastně o něčem, co je denním chlebem rallye závodníků. A jejich názory i pohledy na adrenalin a bázeň zažitou zpoza volantu vám již odhaluje ukázka další.

Ve videu se prezentují svými názory Kris Mekke, Petter Soldberg, bratři Kevin a Timmy Hansenovi, Timur Timerzyanov, Johan Kristoffersson, Guerlain Chicherit, Janis Baumanis, Niclas Grönholm a Anton Marklund a všichni shodně hovoří o svých zkušenostech se skutečně rychlými vozy a s něčím, s čím většina z nás přijde do kontaktu pouze na virtuální půdě.

Výsledný dojem stojí za to a fanoušky rychlých kol jistě může toto krátké zákulisní vyprávění potěšit. Zaslechnout v něm lze kupříkladu o málem smrtelných nehodách, po kterých se jezdci rázem oklepali a týden poté již opět vyhrávali. Komentáře jsou zde pochopitelně doplněny o záběry ze hry, na nichž lze vidět klasické rallye i rallye-cross dovádění na nejrůznějších površích a s řadou různých vozů, kterých bude v plné verzi hry celkem přes padesát.

Ty přitom dle předchozích informacích půjde vyladit buďto do režimu klasické arkády známé ze série DiRT, anebo půjde řádit i v režimu simulace, který by naopak měl být podstatně bližší závodům DiRT Rally. Za další hra nabídne patero odlišných lokací (Austrálie, USA, Wales, Švédsko a Španělsko) a více herních režimů. Ty nabídnou vše důležité od prostého on-line zápolení až po propracovaný mód kariéry. Hra každopádně vychází počátkem června a předobjednávat si ji můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama