Shadow Warrior 2 za pár dní i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Warrior 2 za pár dní i na konzolích

Shadow Warrior 2 za pár dní i na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 5. 2017 17:56
Reklama

Předevčírem jsme vás informovali o zprávě, která se objevila v britském OPM, a sice, že se by se konzolová verze akční řežby Shadow Warrior 2 mohla na trhu objevit 19. května. Někteří z nás se zatajeným dechem čekali, zda se zvěsti potvrdí, a oficiální oznámení jsme tak přijali s nemalým povděkem.

Polští vývojáři ze studia Flying Wild Hog a vydavatelství Devolver Digital společně oznámili, že po více než půl roce od vydání PC verze se konečně dočkají i hráči na PlayStation 4 a Xboxu One. Nebude to sice onoho 16. května, počkat si však budeme muset o pouhé tři dny déle a příští pátek se již vrhneme do brutálního porcování všeho, co hlavnímu hrdinovi Lo Wangovi vstoupí do cesty. A že toho nebude málo.

Hra již na PC zaznamenala nemalý úspěch, vývojáři se chlubili mimo jiné tím, že se pokračování v prvním týdnu prodávalo čtyřikrát lépe než první rebootovaný díl z roku 2013. Mezi klíčové prvky patří například široká plejáda vylepšitelných zbraní na boj zblízka i na dálku, procedurálně generovaná prostředí, brutální systém oddělování jednotlivých částí těl nepřátel a také kooperativní režim pro čtyři hráče. Vývojáři navíc slibují, že ovládání na gamepadu věnovali zvláštní péči.

Cena konzolové verze je stanovena na sympatických 40 dolarů, v přepočtu tedy kolem 1000 korun. V balení byste ale měli najít také kód na stažení prvního dílu a podle dostupných informací bude konzolová verze obsahovat také všechna dosud vydaná rozšíření. A protože jsme vám na podzim recenzi PC verze upřeli, tentokrát se můžete spolehnout, že tuto chybu napravíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama