Plošinovka A Walk in the Dark míří na Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka A Walk in the Dark míří na Xbox

Plošinovka A Walk in the Dark míří na Xbox

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 5. 2017 10:22
Reklama

Nezávislý portugalský vývojářský tým Flying turtle Software vydal v roce 2013 na PC zajímavou atmosférickou plošinovku A Walk in the Dark, která již také brzy zamíří i na Xbox One a opětovně také na PC, tentokráte však s podporou funkcionality Xbox Play Anywhere.

Podmínkou pro podporu plynulého přenášení hry mezi konzolí a počítačem je ale mít nainstalovanou poslední verzi Windows. Bez rozdílu vybrané platformy pak hra nabídne příběh z perspektivy akrobaticky zdatné kočky jménem Bast, jež hledá dívku a spřízněnou jménem Arielle, kterou uvěznily zlé síly.

Hra se rozprostírá do více než stovky úrovní, které slibují prověřit nejen mrštnost drobné hlavní hrdinky, ale i hbitost vašich prstů. Celé to je přitom slepené zajímavým příběhem a protknuté variabilní hratelností i proměnlivou gravitací.

Prohlédnout si nyní můžete přiložený trailer lákající na 19. květen, kdy dorazí hra na Xbox One a kdy se rovněž aktualizace dočká i PC verze. Ta je v současnosti k mání za pouhých 6 eur a reakce hráčů jsou zatím vesměs velmi kladné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama