Launch trailer Surge zve do budoucnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Surge zve do budoucnosti

Launch trailer Surge zve do budoucnosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 5. 2017 11:43
Reklama

Pokud každý z nás udělá něco jinak, tak bychom se možná mohli dočkat lepší budoucnosti. A to je i základní idea příběhového pozadí akčního RPG The Surge, které na konzole a na PC dorazí již 16. května a jež se rovněž čerstvě připomíná CGI launch trailerem.

V tom opět narážíme na vyspělou technologickou společnost CREO, která to sice asi na začátku mohla možná i myslet dobře a skutečně se její myšlenky mohly zasadit o svět jakožto o lepší místo k žití, nicméně něco se semlelo a dost zásadním způsobem pokazilo. Nezbývá však než se z neznámé katastrofy oklepat a v kůži hlavního hrdiny urychleně začít zápasit o přežití.

O hře jste se díky sdílnosti tvůrce i vydavatele měli možnost dozvědět prakticky již vše důležité a pro další detaily vás tedy zveme na naši kartu hry. Tam se můžete podívat na dlouhé gameplay záběry, připomenout si příběh hry i unikátní systém lootu a projít si další detaily, osobně to ale budete moci na vlastní kůži okusit již brzy. Zakoupit si hru můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama