Dynasty Warriors 9 zamíří i na západ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dynasty Warriors 9 zamíří i na západ

Dynasty Warriors 9 zamíří i na západ

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 5. 2017 07:04
Reklama

Tradiční japonská RPG série Dynasty Warriors byla měla (pravděpodobně ještě letos) dostat nový a v pořadí již celkem devátý díl. A tento dle aktuálně dostupných informací zamíří s řadou zajímavých novinek i na západní trh.

Hra je zatím oznámená pouze pro PlayStation 4, tvůrci však naznačují, že by se mohla podívat i na platformy další. Zda tomu tak nakonec skutečně bude, to ukáže až čas, dnes je však každopádně jisté to, že série vůbec poprvé nabídne otevřený svět. V tom se hráči podívají do Číny v období třech království (nebo také třech říší) a příběh obsáhne všech šedesát let existence těchto království. Vyprávění rovněž nabídne pohled na všech 83 dosavadních postav série a k tomu samozřejmě tvůrci z týmu Omega Force představí i některé nové.

Náplň hry každopádně nabídne tradiční akční hratelnost, jež bude v otevřeném světě hry rozdělena do misí hlavních i vedlejších s tím, že splnění těch vedlejších bude snižovat úroveň obtížnosti těch hlavních. Navrch do hry zavítají prvky stealth, vystřelovací háky, možnost lezení po zdech i plavání. Svět hry přitom nabídne řadu reálných historických lokací i řady odlišných biomů a navrch do hry zavítá i funkční cyklus dne a noci i dynamické počasí.

V současnosti je hra zhruba ze 40 % hotova, vyjít by měla pravděpodobně někdy okolo vánoční sezóny a kromě níže přiložených obrázků si můžete prohlédnout také nově spuštěný anglický web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama