Patch pro Andromedu opraví řadu chyb
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Andromedu opraví řadu chyb

Patch pro Andromedu opraví řadu chyb

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 5. 2017 08:45 17
Reklama

Další plánovaná aktualizace Mass Effect: Andromeda přinese řadu zajímavých novinek a po patchi označeném 1.05 (který měl na starosti zejména nápravu nevydařených animací obličejů postav), se jedná o další důkaz toho, že se v BioWare o hru stále starají, nevydařeným recenzím navzdory.

Nově se mohou hráči například těšit na změny v romantických vztazích, což jistě ocení zejména zatvrzelí zastánci monogamie. Dosud totiž bylo možné ve hře spolu s Peebee randit zároveň i s Corou či s Vetrou, tato možnost (a údajně také chyba) však co nevidět zmizí. Vedle toho majitelé Deluxe a Super Deluxe edic hry obdrží nové kosmetické předměty, mezi které patří dvojice barevných variací pro průzkumné vozidlo, dva obleky pro hlavní postavu a multiplayerový balíček, jehož součástí je i větší šance získat takzvané ultra-rare předměty. K tomu tvůrci vylepší animace zejména na začátku hry (nic konkrétnějšího ale netušíme) a navrch opravili otravnou chybu tu, díky které umělá inteligence lodi neustále upozorňovala na neexistující elektronickou poštu.

K tomu v BioWare upraví sílu některých zbraní v on-line složce hry, a to zejména ve vyšších úrovních obtížnosti. Tam bude mocnost nejsilnějších zbraní zvednuta tak, aby hráči kupříkladu slepě nespoléhali pouze na odstřelovací pušku. Kompletní výčet změn ve hře můžete nalézt zde, výčet optimalizací její on-line složky je poté k mání na samostatném odkazu.

Péče tedy hře zatím naštěstí nechybí, se značkou jako takovou to však bude možná trochu horší. Server Kotaku totiž informuje, že vývojářský tým BioWare Montreal během dubna zhubnul. Toto nově zformované studio dostalo značku pod palec, její restart se však nepovedl dle ohlasů komunity i kritiků na výbornou a v současnosti je tedy nakonec situace taková, že další Mass Effect hned v plánu není.

K tomu vývojáři v BioWare Montreal údajně tříští pozornost a zaměřují se momentálně na výpomoc v týmech jiných. A jedním takovým projektem je údajně i další pokračování Star Wars Battlefront. Tak jako tak slibuje podpora zejména on-line složky hry pokračovat i nadále a my můžeme být jen zvědaví, jakým směrem se bude tato značka ubírat nadále. Tedy pokud vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama