Toto jsou HW nároky hororu Get Even
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou HW nároky hororu Get Even

Toto jsou HW nároky hororu Get Even

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2017 14:07
Reklama

Pořád je co hrát, ale zástup velkých AAA her nás prozatím opustil. Nastal čas titulů z druhého sledu. Takové projekty stojí často bokem a musí se o přízeň hráčů porvat svou kvalitou. Jenom ta může rozhodnout o tom, jestli bude novinka úspěšná, nebo nikoliv. V květnu do této škatulky řadíme hned dvě hry od našich sousedů – německé The Surge a polské Get Even.

Obě hry mají za svými zády relativně velkého vydavatele, The Surge Focus Home Interactive a Get Even Bandai Namco. A zatímco The Surge si představíme už v pátek, na polský thriller musíme počkat do konce měsíce. To je ale pořád dostatečně dlouhá doba, abyste si stihli zakoupit nové komponenty do vašeho počítače. Studio The Farm 51 totiž vydalo oficiální systémové požadavky.

Minimální požadavky

Operační systém: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) nebo 64-bit Windows 10
Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz nebo AMD Phenom II X4 940
RAM: 8 GB
Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 660 nebo AMD Radeon HD 7870, DirectX 11
HDD: 40 GB

Doporučené požadavky

Operační systém: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) nebo 64-bit Windows 10
Procesor: Intel Core i7 3770 3.4 GHz nebo AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon RX 480, DirectX 11
HDD: 40 GB

Je možné, že vás Get Even minulo, nebo ho míjíte cíleně. Pokud si ale myslíte, že se jedná o podružnou rychlokvašku, jste na omylu. Hra byla oznámena už v roce 2014, a původně mělo jít netypickou hru, ve které by vašimi nepřáteli byla AI, které by se mohl zhostit reálný protihráč. Teď po znovupředstavení na loňském Gamescomu se jedná spíše o psychologický horor.

Zápletka vypadá tuctově, svou roli v ní hraje opuštěný blázinec, amnézie, nebo přístroj, díky kterému se vracíte do svého podvědomí a různé věci si vybavujete, jako například dívku, která byla opásaná bombami, ale studio se nechalo slyšet, že nepůjde o horor v pravém slova smyslu a že to je vlastně trochu složitější. Nakonec z nich vylezlo, že určit konkrétní žánr ani pořádně nedokážou. Mísit se v něm budou prvky thrilleru, ale i střílečky.

Hra vychází 26. května. Pokud jste jako my čekali plnou cenu, tak budete možná příjemně překvapení. Na konzolích stojí Get Even přibližně 750 korun, na PC o stokorunu méně. Předobjednávku můžete už teď učinit na Xzone.cz  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama