NFS vyjde do konce roku, bude offline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NFS vyjde do konce roku, bude offline

NFS vyjde do konce roku, bude offline

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2017 08:20 8
Reklama

Že se pracuje na novém díle ze série Need for Speed, víme. Začátkem roku to vyplynulo ze setkání investorů EA. Tehdy Andrew Wilson řekl, že se autoři soustředí na inovace a že nový projekt klade důraz na kompetitivní online zápolení. Prý se jedná o nejzábavnější díl vůbec. Jestli v tom cítíte stejně jako my oxymóron, můžeme vás uklidnit – online část a základní hra budou dvě nespojené nádoby.

Možná si vzpomínáte na otravnou nutnost být během posledního dílu neustále online. Studio Ghost Games, které na pokračování pracuje stejně jako před dvěma lety na rebootu, nicméně hráče ujišťuje, že singleplayer půjde projít kompletně offline. Uf, to se nám upřímně ulevilo. O ostatních aspektech hry už ale to samé říct nemůžeme.

Ghost Games v rebootu vsadili na osvědčenou klasiku – vrhli se zpět k mimořádně populární sérii Underground, ale nashromáždili do ní neuvěřitelnou porci balastu, který tak akorát od hraní odrazoval. Ne, opravdu nám nemusí každou minutu někdo telefonovat, děkujeme. Do stejné subkultury se ale vrátíme evidentně i tentokrát, protože customizace bude teď hrát prý největší roli v historii všech dílů Need for Speed.

Švédští tvůrci sází i na osvědčenou klasiku v podobě policejních honiček. Ty bezesporu k celé sérii neodmyslitelně patří, a tak na ně Ghost Games kladou velký důraz. „Není nic uspokojivějšího, než se dostat do policejní honičky, cítit je přímo za sebou, a postupně jim ve městě ujíždět,“ píše se na blogu.

Kromě města se ale podíváme i mimo něj. Zdá se, že každá druhá metropole se musí odehrávat u kaňonu, protože město u něj opět příhodně leží. „Budete chtít určitě svět nejen překrásný, ale především takový, který vám nabídne místo pro to, abyste si dělali cokoliv, co chcete,“ stojí v popisu nového dílu. V návaznosti padla i zmínka o površích, protože kromě asfaltu se budeme projíždět po měkkém tarmaku a pochopitelně i po hliněných nezpevněných (ne)cestách.

Zatím ještě nepojmenovaný díl vyjde do konce tohoto roku. Série Need for Speed ale podle určité tradice vychází v listopadu, takže na tento měsíc sázíme i my. O bližší informace se s námi EA podělí už na E3, respektive na vlastní akci EA Play, která se koná ve stejném termínu jako světoznámý veletrh. My budeme spolu s vámi u toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama