MMO bojovka Absolver vyjde už v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMO bojovka Absolver vyjde už v létě

MMO bojovka Absolver vyjde už v létě

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 5. 2017 15:10 9
Reklama

O hře Absolver jsme se dozvěděli loni koncem května, kdy ji oznámilo studio Sloclap, skládající se z bývalých zaměstnanců Ubisoftu. Absolver bude unikátní MMO bojovkou, v níž se budete moci v boji na blízko střetnout s velkým množstvím ostatních hráčů. Letos v dubnu jsme se dočkali prvních záběrů z hraní a nyní už dokonce i víme, kdy hra vyjde.

Vydavatelství Devolver Digital totiž oznámilo, že finální datum vydání je stanoveno na 29. srpna letošního roku. V tiskové zprávě stojí, že nás Absolver vezme do trosek padlé říše Adal, kde se probudíme se zvláštní maskou na obličeji a pouhými střípky vzpomínek na jakýsi mystický obřad. Maska svého nositele zbavuje pocitů hladu, žízně a chrání jej dokonce i před smrtí. Stvořili ji Průvodci, kteří vládnou světu hry a předkládají před hráče test schopností, který má určit, zda jsou hodni příslušnosti k elitním jednotkám Absolverů. Při svém putování se setkáte s dalšími adepty, naučíte se nové bojové styly, získáte zbraně, vybavení a zbroj a budete moci sestavit tým válečníků, po jejichž boku následně absolvujete souboje v arénách.

Hra se má pyšnit především vypilovaným soubojovým systémem, který nabídne čtyři základní taktické postoje, brutální útoky, úhyby a odrážení úderů. Vaší hlavní zbraní bude pohyb a souboje budete moci absolvovat buď klasicky jeden na jednoho, nebo v týmech po třech bojovnících. Svého válečníka si budete moci upravit na základě zvoleného bojového stylu, oblíbené zbraně a sestavy útoků. Kromě PVP arén hra poskytne také PVE dungeony, kde budete moci získat cennou kořist v kooperaci s ostatními válečníky.

Vývojáři slibují, že kontakt s ostatními hráči dodá hře zcela nový rozměr, nikdy si nemůžete být jisti, jaké má druhý člověk úmysly, zda vám pomůže, bude s vámi obchodovat nebo s vámi bude chtít svést souboj. Každé setkání s dalším hráčem by mělo mít svůj smysl a následky a vývojáři chtějí, abyste si s ostatními hráči tvořili pevné vztahy, ať už kladné nebo záporné. Spolu s oznámením data vydání se objevil také nový trailer, který blíže představuje soubojový systém. Hra vychází na PC a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama