Co všechno nabídne bojovka Injustice 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co všechno nabídne bojovka Injustice 2?

Co všechno nabídne bojovka Injustice 2?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 5. 2017 09:38 6
Reklama

Warner Bros. Interactive Entertainment sdílejí novou ukázku z bojovky Injustice 2 a dávají světu vědět, že jejich další titul se superhrdiny zejména z univerza DC dorazí již brzy. Video přitom odhaluje vše podstatné, co tento titul 19. května na konzole i na PC přinese.

A ačkoli na bojovce pravděpodobně standardně není příliš mnoho skrytých principů, jež je zapotřebí obšírně představovat, tak i přesto určitě doporučíme následujícími pěti minutami záběrů nepohrdnout. Málo toho totiž nakonec přeci jen není.

Hned zkraje se kupříkladu dozvíte něco o příběhu hry, který se točí okolo rozebrané a rozhádané ligy superhrdinů. V té o moc zápasí Batman se Supermanem, na obzoru však číhá ještě podstatně větší nebezpečí a tyto potyčky tak budou muset co nevidět ustat. Anebo naopak nabrat rychlý spád – trailer totiž za doprovodu skutečně dramatické hudby slibuje zem ničící následky rozhodnutí samotných hráčů, v tomto si však takto vzletnými ambicemi příliš jistí nejsme.

Následuje náhled na charaktery hry a na bohatý výběr postav, kterými bude druhý díl této komiksové bojovky oplývat. A i zde je nač se těšit, jednotlivé postavy bude navíc možné všemožně vylepšovat za pomocí dodatečných prvků výbavy, kterým se přiložené záběry rovněž věnují.

Za další se hráči dočkají nového režimu nazývaného Multiverse. V tom se mohou hráči pohybovat napříč univerzem hry i jednotlivými dimenzemi světa komiksu, přijímat denní i týdenní výzvy a plnit úkoly. To vše navíc bude možné dělat buďto na vlastní pěst, anebo v rámci utvářených aliancí s ostatními hráči. Tím tvůrci přímo vyzývají k týmovému řádění a ke splňování výzev v týmech, od čehož se budou odvíjet získané i odměny.

A v neposlední řadě video láká k pokračování v bitvách i na mobilních zařízeních., kam Injustice 2 v ořezané formě rovněž míří. Ty takzvaně velké verze hry si ale každopádně můžete předobjednat již nyní na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama