Myšlenky na PC port Vanquish ožívají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Myšlenky na PC port Vanquish ožívají

Myšlenky na PC port Vanquish ožívají

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 5. 2017 08:57 6
Reklama

Vydavatelství Sega ruku v ruce s vývojáři z PlatinumGames nadále víří předchozí spekulace a zřejmě chystají PC port letitého titulu Vanquish, který před téměř sedmi roky vyšel na Xbox 360 a na PlayStation 3.

Původně si koncem dubna někteří hráči Bayonetty mohli na PC všimnout drobné aktualizace hry, která však ve své podstatě vůbec nic neměnila a která jen do složky hry přidala obrázek hlavního hrdinyVanquish. Jak se tam Sam Gideon ocitl, to ve své podstatě ani není důležité, náznak je to však zřejmě jasný a nadále jej umocňuje obrázek čerstvě uveřejněný na Twitteru vydavatele hry.

V tom lze vidět logo válečné mašinérie ruské federace, jež ve hře zastává roli záporáků a k tomu je obrázek ještě doplněn o aktuální rok. A to už je dle mnohých jasný důkaz toho, že pochyby nejsou na místě a že PC port Vanquish je na cestě a vyjde ještě letos. Na potvrzení toho, zda tomu tak skutečně bude (a zda se například hra nepodívá i n a konzole novější), si však budeme muset zřejmě ještě chvíli počkat. Náznaky ovšem aktuálně hovoří již celkem samy za sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama