Další zombie mapy pro Black Ops 3 ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zombie mapy pro Black Ops 3 ve videu

Další zombie mapy pro Black Ops 3 ve videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 5. 2017 15:39 2
Reklama

Pěkný pohled na všechny dříve slibované mapy zombie přídavku pro Call of Duty: Black Ops III vám přináší nový trailer z dílen Treyarchu. Tento tým se o své hráče stará i téměř dva roky po vydání a brzký příchod dalšího přídavku je toho jen důkazem.

DLC jménem Zombies Chronicles dorazí nejprve na PlayStation 4, a to již příští týden, 16. května. Tehdy do této akce dorazí hned osmero staronových map, jež všechny pocházejí z dílen Treyarchu a které se již v minulosti v této zombie odnoži série Call of Duty objevily.

Zombie mód se z původního easter eggu v průběhu několika let rozrostl do plnohodnotného režimu, jež se dnes těší značné oblibě a který si dokázal vybudovat stabilní fanouškovskou základnu, a to nejen na oněch mapách od Treayarchu. Každopádně pro kompletní výčet těch aktuálně vybraných vás odkážeme do předchozí novinky.

Kromě níže přiloženého traileru vás pak tvůrci zvou do hry za pomocí nabídky osmi dní, po které můžete počínaje 16. květnem získat dvojnásobek zkušenostních bodů v rámci všech on-line režimů Black Ops III. A to platí pro všechny platformy, kde je tato hra k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama