Mario Kart 8 měl na Switchi rekordní start
i Zdroj: Nintendo
Novinka Mario Kart 8 měl na Switchi rekordní start

Mario Kart 8 měl na Switchi rekordní start

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 5. 2017 07:00 12
Reklama

Nintendo se pochlubilo tím, že závodní titul Mario Kart 8 Deluxe určený pro Switch zažil rekordní start a jedná se z hlediska prodejů o nejúspěšnější titul z celé série. Tedy alespoň v den zahájení prodejů.

Dosud držel prim titul Mario Kart Wii z roku 2008, kterého se v první den prodalo 433 900 kopií. Mario Kart 8 Deluxe jej však s 459 000 kopiemi poráží a této cifry společnost dosáhla jak v rámci kamenných prodejen, tak i v digitální distribuci. Vedle toho Nintendo nadále uvedlo, že si hru ve Spojených státech při zahájení prodejů zakoupilo rovnou 45 % majitelů Switchte, což je na závodní titul (a ještě k tomu na novější verzi již vydané hry pro Wii U) rozhodně solidní výsledek. Na Zeldu a na její poměr prodaných kopií vůči konzoli (102 %) to sice nemá, ta však cílila na poněkud jiné publikum a byla bez pochyb podstatně očekávanějším titulem.

K tomu Nintendo rovněž dodalo fakt, že Mario Kart 8 Deluxe posbíralo v rámci série dosud největší počet absolutních hodnocení a série tím slaví další velký úspěch. Ostatně samotnému Switchi se rovněž dařilo výborně a konkrétně do států muselo Nintendo konzoli dodávat i extra leteckými dodávkami.

A pro lepší ilustraci i pro připomenutí tohoto týden starého titulu si můžete níže prohlédnout video, jež jednotlivé aspekty hry shrnuje v jeden ucelený celek. A jestliže jste již Mario Kart 8 Deluxe hráli, tak se vedle toho se pak nezapomeňte podělit i o vaše dojmy v komentářích. Ty ostatní můžeme odkázat na Xzone, kde si hru můžete zakoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama