Dreamfall Chapters k mání už i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreamfall Chapters k mání už i na konzolích

Dreamfall Chapters k mání už i na konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 5. 2017 08:58 1
Reklama

Epizodické vyprávění Dreamfall Chapters dorazilo v pátek i na konzole a jestliže vám unikl dosavadní průběh příběhu, a i přesto byste rádi do tohoto vpravdě pohádkového vyprávění naskočili, tak si určitě nenechte ujít následující video.

Tvůrčí tým Red Thread Games a vydavatel Deep Silver v něm shrnují všechny podstatné události a milníky předchozího příběhu Dreamfall: The Longest Journey a tedy i vše důležité, co hráči potřebují vědět ke správnému pochopení příběhu. Ten v sobě kombinuje alternativní temnou vizi naší budoucnosti a paralelní svět, jež v sobě snoubí prvky fantasy i pohádkových příběhů. K tomu všemu je hra navrch i dospělou 3D adventurou, jež ve spletitém vyprávění prozkoumává tajemné i emocionálně napínavé momenty.

Samotné video vám pak více napoví o událostech minulých i současných a představí hlavní hrdinku, jež se v minulosti vydala po stopách svého kamaráda, který za záhadných okolností zmizel a který se zároveň snažil odkrýt tajemství zlověstné korporace pokoušející se skrze sny a vzpomínky ovládat obyvatelstvo. To se zadařilo, Zoë Castello se však díky zradě vlastní rodiny ocitla v kómatu a zůstala uvězněna v pohádkovém alternativním světě.

Vedle toho poskytuje trailer i náhled do světa druhého a celkově pak hra přináší hned tři hratelné postavy a rovnou několikero úrovní příběhu. K tomu hra na konzole dorazila ve vylepšené edici s lepším nasvícením i s modernějšími modely postav a s bohatším soundtrackem. Přesvědčit se o tom ale ostatně můžete již sami – k mání je hra za sympatickou cenu například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama