Sledujte srovnání Gran Turismo 6 a Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte srovnání Gran Turismo 6 a Sport

Sledujte srovnání Gran Turismo 6 a Sport

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 5. 2017 16:54 14
Reklama

Ačkoli už možná mnozí fanoušci rychlých kol zlomili nad sérií Gran Turismo hůl, nový a vůbec první díl, který zavítá na konzoli PlayStation 4, je zřejmě už skutečně za dveřmi. Vývojáři z Polyphony Digital před časem spustili dlouho odkládaný beta test, z něhož jsme už viděli celou řadu velmi pohledných obrázků a videí. Tentokrát se však podíváme na to, jak si Gran Turismo Sport polepšilo oproti svému staršímu bratříčkovi.

Dosud poslední vydaný díl, tedy Gran Turismo 6, vyšel ke konci životního cyklu minulé generace konzolí a řada z nás se jednak podivovala tomuto zvláštnímu kroku, nehledě na očekávání, že se v blízké budoucnosti objeví i verze pro PlayStation 4. To se zatím nestalo a aktuální vlajková loď Sony čeká na návrat svého rodinného závodního zlata už víc než tři roky.

Tvůrci z YouTube kanálu MotoGamesTV nyní přinesli srovnávací videa, v nichž ukazují změny mezi šestým dílem z roku 2013 a aktuálně chystaným Gran Turismo Sport. Pro své účely si vybrali okruhy Nürburgring Nordschleife a Brands Hatch. V obou hrách také zvolili stejné vozy a poměrně úspěšně se při obou demonstračních jízdách drželi stejné stopy, srovnání je tedy dostatečně vypovídající.

Jak je patrné, detaily, nasvícení scény i bohatost okolního prostředí doznaly patrných vylepšení. Ve videu se ale můžete přesvědčit i o tom, jak se změnila zvuková stránka hry. Gran Turismo Sport ještě pořád nezná definitivní datum vydání, beta test aktuálně běží ve verzi 1.05. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama