Sledujte první záběry z hraní Darksiders III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry z hraní Darksiders III

Sledujte první záběry z hraní Darksiders III

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 5. 2017 15:45 15
Reklama

Jak jsme již říkali v posledním hPodu, oznámení třetího dílu série Darksiders nás velice potěšilo. Až dosud jsme se mohli kochat jen prvním trailerem a několika obrázky, nyní je však k dispozici i poměrně velkorysých 12 minut záběrů ze samého hraní, které přinesl server IGN.

Záběry pocházejí z pre-alpha verze hry, je tedy jasné, že se do vydání, které je plánováno až na příští rok, hra ještě v mnoha ohledech jistě změní. Už teď si ale můžeme udělat docela slušný obrázek o tom, co nová hrdinka jménem Fury dokáže a jak se odliší od svých předchůdců. Na první pohled je také zřejmé, že si i třetí díl uchová lehce komiksový grafický styl, který do jisté míry zjemňuje depresivní postapokalyptické prostředí. V něm se i tentokrát mísí zbytky našeho starého světa s bující přírodou, jež si bere zpět to, co jí kdysi patřilo.

Fury bude zjevně mnohem více než její kolegové spoléhat na svou mrštnost a k dispozici bude mít slušné množství různých úhybných manévrů. Doufáme, že se finální verze vývojáři obohatí soubojový systém, který nyní působí poněkud sterilně a od zubatého biče bychom čekali přeci jen trochu víc. Zbraň se ale bude notně využívat i při pohybu po úrovních. Fury obecně působí jako děvče, které si umí poradit a jednoznačně chválíme její účes, který je v některých momentech skvělým zosobněním zuřivosti.

Na samotném konci videa se dočkáme i souboje s bossem, jímž je Lenost, honosící se titulem Pán much. I zde je patrné, že se vývojáři rozhodli v rámci mytologie jít vlastní cestou, protože tímto titulem se běžně honosí démon Belzebub, který je tradičně spojován s obžerstvím. Lenost patří démonu Belfegorovi.  Naším hlavním úkolem bude tentokrát pochytat sedm smrtelných hříchů, bude jistě velmi zajímavé, jak se vývojáři popasují třeba s takovým Chtíčem, který se tolik vydařil v Dante’s Inferno od studia Visceral Games. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama