Rytmický Thumper dorazí i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rytmický Thumper dorazí i na Switch

Rytmický Thumper dorazí i na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2017 16:46 2
Reklama

Možná překvapivou kombinaci rytmu a neškodné formy virtuálního násilí přinesl v říjnu titul Thumper, který během podzimu dorazil na PC a na PlayStation 4. Tam však pouť tohoto zajímavého mixu žánrů ještě neskončila a do dvou týdnů si tento titul budete moci zahrát i na Switchi.

Thumper na novou konzoli od Nintenda dorazí již 18. května a potvrzuje rostoucí význam tohoto na trhu stále ještě čerstvého kousku hardwaru. Ten přitom bude schopný hru rozjet v rozlišení 1080p na na velké obrazovce a v 720p při hraní v ruce. Rozdíl od jiných platforem tedy bude spočívat prakticky jen v absenci podpory virtuální reality. V obou zmíněných režimech přitom hra poběží v 60 snímcích za vteřinu.

Thumper v sobě kombinuje závod nekonečnými úrovněmi naplněnými překážkami, nebezpečnými bossy, elektrizujícím rytmem a které navrch také hýří barvami. Pro úspěšný průchod hrou je třeba ve vhodné okamžiky mačkat příslušné knoflíky a správně se natáčet, tempo hry je přitom ryze vražedné. Výše přiložený příspěvek z Twitteru pak našeptává tomu, že hra využije funkci HD Rumble, tedy pokročilejší vibrační odezvu ovladačů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama