Patch pro Outlast 2 upravil obtížnost hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Outlast 2 upravil obtížnost hry

Patch pro Outlast 2 upravil obtížnost hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2017 08:44 1
Reklama

Svět drsného survival hororu Outlast 2 již můžete od konce dubna na vlastní pěst prozkoumávat, řadě hráčů však titul přišel nevyrovnaný po stránce obtížnosti. A právě volání této skupiny hráčů tým Red Barrels vyslyšel a vydal na PC novou aktualizaci, jež v první řadě adresuje zejména potíže s vybalancováním obtížnosti.

Největších změn údajně hra doznala na normální obtížnost, drobných úprav se ale dočkaly i vyšší stupně obtížnosti a výsledkem by mělo být to, že na normální úroveň obtížnosti bude hra přístupnější a na ty nejvyšší si naopak stále zachová tu pravou úroveň výzvy.

K tomu samozřejmě nesmí chybět ani standardní seznam oprav, kterým v tomto případě a ve spojitosti s PC verzí vévodí lepší optimalizace pro integrované grafické karty od Intelu (řada HD 4000), zvětšení titulků a mizení uložených pozic hry v momentě, kdy má Steam problémy s nastartováním. Kompletní seznam změn si můžete projít například právě na Steamu, změny by však měly být na každý pád v případě PC verze citelné již nyní. Hráči na konzolích by se přitom podobných úprav měli dočkat zanedlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama