Sudden Strike nakonec vyjde až v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sudden Strike nakonec vyjde až v srpnu

Sudden Strike nakonec vyjde až v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 10:22 4
Reklama

O regulérním čtvrtém dílu strategie Sudden Strike jsme se z ničeho nic dozvěděli loni v srpnu. O to větší překvapení bylo, když německá společnost Kalypso prozradila, že se novinka objeví mimo PC, Mac a Linux i na PlayStationu 4. Neměli jsme čekat ani tak dlouho, jen do prvního čtvrtletí tohoto roku. Ale čekání se nám prodlužuje.

O novince od budapešťského studia Kite Games jsme naposledy psali v polovině března. Kromě dlouhého videa jsme v novince zmínili, že Amazon u hry odhalil datum vydání – 27. června. Už to je přibližně tříměsíční odklad oproti nejzazšímu plánu. Teď se ukazuje, že tento termín byl navíc mylný. Budeme totiž čekat ještě déle.

Sudden Strike 4 vyjde na všech platformách až 11. srpna. PS4 verze by se měla v Severní Americe prodávat s čtyřdenním odstupem, ale to nás příliš trápit nemusí. Pro Evropu zatím platí 11. srpna i pro jedinou dostupnou konzolovou verzi.

Cena by měla být nastavená na 50 dolarů, v přepočtu na necelých 1300 korun. Verze pro PlayStation ale bude pravděpodobně o něco dražší. Už z minula víme, že za tuto cenu dostaneme trojici kampaní (20 misí), v nichž se chopíme spojeneckých, německých i sovětských jednotek. Těch má být ve hře až sto.

První díl vyšel už v roce 2000, druhý o dva roky později. Třetí a do této doby poslední díl přišel na trh před deseti lety – v roce 2007. Letošní novinka by se mohla těšit velké zálibě modderů, neboť bude na PC podporovat Steam Workshop.

Níže se můžete podívat na zatím poslední díl ze série videí "General's Handbook", ve kterém Christian Schlutter, producent hry, vysvětluje přítomnost generálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama