Hrdina prvního Quaka se objeví v Champions
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdina prvního Quaka se objeví v Champions

Hrdina prvního Quaka se objeví v Champions

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 5. 2017 09:53 2
Reklama

Chystaná multiplayerová střílečka Quake Champions, na níž pracují vývojáři z id Software a Saber Interactive, představuje své jednotlivé hrdiny postupně. Už jsme se takhle setkali s mrštnou Nyx, kybernetickým klonem Visorem, obřím obrněným Scalebearerem, pankáčem Anarkim, vraždícím důlním robotem Clutchem, padlou paladinkou Galenou, ještěrákem Sorlagem a také se Slash, slečnou se zálibou v bruslení a zabíjení. Některé z těchto hrdinů si možná pamatujete ze třetího dílu série s podtitulem Arena, původ dnes představovaného bijce je ale ještě starší.

Hovoříme totiž o Rangerovi, který se vůbec poprvé objevil již v prvním díle, tehdy ale ještě pod jménem Quakeguy. Vývojáři z id Software v té době zjevně neměli moc velkou představivost, co se týče jmen hlavních protagonistů, stačí si vzpomenout na ikonického Doomguye. To ale nic nemění na tom, že v Quake Champions bude Ranger dostatečně nebezpečným protivníkem.

Jeho základní zdraví je stanoveno na 100 HP a začíná také s 25 body zbroje z maximálních 75. hodnota rychlosti je 320, shodnou má například antigravitační skejťák Anarki. Rangerovou aktivní schopností je takzvaný Dire Orb, energetická koule, kterou může kamkoli hodit a okamžitě se teleportovat na její pozici. Vývojáři připomínají, že tato schopnost je poklonou finálnímu souboji v prvním dílu Quake, kde hráči museli použít taktiku zvanou telefrag, aby porazili hlavního záporáka Shub-Nigguratha. Věří, že se telefraging stane v Quake Champions oblíbenou zábavou zkušených hráčů. Dire Orb také způsobuje poškození všem, kdo se mu postaví do cesty. V úzkých koridorech tedy bude o zábavu postaráno. Schopnost můžete použít každých 20 vteřin.

Pasivní schopnost tohoto hrdiny se nazývá Son of a Gun a snižuje Rangerovi poškození, které si způsobí sám, o 25 procent. Tím pádem jsou pro něj populární rocket jumpy mnohem výhodnější. V novém traileru se můžete podívat na to, jak si Ranger umí se svými nepřáteli poradit jak za použití schopností, tak i díky široké plejádě zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama