První patch pro Prey řeší řadu problémů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První patch pro Prey řeší řadu problémů

První patch pro Prey řeší řadu problémů

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2017 14:18 2
Reklama

Nový díl série Prey, nebo spíše její reboot, vychází už v pátek a na světlo světa se nyní dostaly informace o patchi, který by měl jeho vydání doprovázet. Pokud už jste nějakou náhodou dostali hru do spárů, můžete si jej již nyní stáhnout, my ostatní se zatím musíme spokojit s výčtem jeho obsahu.

Patch 1.01 má na dnešní dobu poměrně skromnou velikost. Na disku vám zabere pouze 1,3 GB, opravuje toho ale docela hodně. Úprav se dočkalo chování nepřátel, zbraní, zvláštních schopností, speciálních čipsetů a podobně. Server Gadgets360 informuje o tom, že došlo také k opravám několika zvukových a grafických bugů, na něž si hráči stěžovali v demoverzi.

Co se týče úprav nepřátel, mrtvoly Phantomů teď budou mít správné jméno v případě, že se jedná o na Phantoma proměněné NPC. Cystoidi nyní správně reagují na rychle se pohybující objekty, Nightmare už nebude čekat v okolí hráče, který se proměnil na nějaký předmět a Operátoři již nedokáží střílet skrz zdi. Došlo také k úpravě AI pro jednotlivé úrovně obtížnosti. Pokud se v okolí nachází více telepaticky útočících nepřátel, jejich útoky se už nebudou řetězit.

Jak již bylo zmíněno, upraveny byly i zbraně, nově například neodpálíte umístěný granát, pokud se jej dotknete v proměněné podobě. Boltcaster už nedává kritické útoky za nulové poškození a Nullwave Transmitter funguje Apex chapadla. Granáty také nyní ovlivňují silová pole. Pokud odhodíte nějakou zbraň a znovu ji seberete, automaticky se znovu přiřadí mezi oblíbené. Zásadní změnou je i to, že Gloo Gun již neztrácí funkcionalitu v případě, že jste po úrovni vystříkali velké množství jeho munice.

Mezi další vítané opravy patří třeba oprava potíží s frameratem, bugy v ukládacím systému a například funkce quickload nyní nahrává jakoukoli poslední uloženou pozici, ne jen auto-save. Došlo také k opravám ukazatele úkolů a padání hry. Prey vychází 5. května na PS4, Xbox One a PC. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz. Vývojáři se také v předstihu pochlubili startovním trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama