Foto režim v Horizon se dočká řady úprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Foto režim v Horizon se dočká řady úprav

Foto režim v Horizon se dočká řady úprav

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 5. 2017 14:39 2
Reklama

Guerilla Games příští týden vydají nový patch pro Horizon Zero Dawn a ten kromě klasického nášupu větších či menších oprav dorazí i s aktualizací fotografického módu hry. Díky změnám v tomto režimu se nově můžete podívat hlavní hrdince přímo do očí, a to doslova.

Aloy totiž budou moci hráči přimět, aby se dívala do objektivu, to však není jedinou novinkou této aktualizace a ta navrch nabízí hned tři dodatečné filtry obrazovky. K tomu lze hlavní hrdinku umístit do nových pozic, sundat jí pro potřeby snímku pokrývku hlavy, přiřadit jí dosud neokoukané výrazy v obličeji a celé to korunuje možnost zapnout si na obrazovce nápomocnou mřížku. Ta fotografům amatérům i těm zkušenějším může dopomoci k lepší kompozici finálních snímků.

Více se o změnách ve fotografickém režimu můžete dozvědět na blogu PlayStation, kde se mimo jiné nalézají i vybrané obrázky posbírané od samotných hráčů. Na tomto odkazu se navrch můžete dočíst o všech změnách, jež tento patch přináší. Mějte se však na pozoru před faktem, že tento seznam může obsahovat i pár citlivých detailů z příběhu a je tedy záhodno varovat před případnými spoilery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama