WipEout Omega Collection je dokončena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WipEout Omega Collection je dokončena

WipEout Omega Collection je dokončena

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 5. 2017 15:14 3
Reklama

Na loňské akci PlayStation Experience jsme se dozvěděli hned o několika titulech, které dorazí na obrazovky majitelů PlayStation 4. Kromě Uncharted: The Lost Legacy a The Last of Us 2 se jedná také o WipEout Omega Collection.

Tato kolekce obsahuje remasterované verze titulů WipEout HD, WipEout Fury a WipEout 2048. Dočkáme se jí už za měsíc, přesněji 7. června, společnost Sony se však již nyní na Twitteru pochlubila informací, že hra dosáhla gold statutu, je tedy oficiálně hotová a může zamířit do lisovny.

O remaster se starají vývojáři z týmů Sony XDev, Clever Beans a EPOS Game Studios. Ti slibují, že každá textura byla digitálně přeleštěna tak, aby vyhovovala současnému standardu, vylepšeny byly však také všechny zvukové efekty a samozřejmě soundtrack, který sestává z 28 licencovaných skladeb. Ve hře uslyšíte například The Prodigy nebo Chemical Brothers.

Majitelé PS4 Pro se mohou těšit na podporu 4K rozlišení, i na běžné PS4 pak hra nabídne podporu HDR. Na obou verzích konzole hra poběží v 60 snímcích za vteřinu, což je pro ultrarychlé závody jedině dobře. Každý ze třech titulů v kolekci nabídne svůj vlastní kariérní režim a také mód, v němž si můžete upravovat a tvořit své vlastní závody. Online si zahrajete až v osmi hráčích, k dispozici bude také split-screen. Hra by měla stát necelých 40 dolarů, v přepočtu tedy kolem 1000 korun. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama