Do Gears of War 4 míří dvě nové mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Gears of War 4 míří dvě nové mapy

Do Gears of War 4 míří dvě nové mapy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 5. 2017 09:43
Reklama

Květnová aktualizace Gears of War 4 přinese řadu větších či menších novinek a vévodit jim budou hned dvě nové mapy. Ty ponesou jména Dawn a Security a náhled na ně vám již nyní může zprostředkovat čerstvý a komentářem tvůrců doplněný trailer.

Dawn představuje týmem The Coalition navrženou arénu zasazenou do opuštěné těžařské kolonie. Slibným prvkem této novinky je kombinace bojů v úzkých prostorách a otevřených prostranstvích, kde si zkrátka každý může přijít na to své.

Druhá představená mapa představuje návrat klasiky ze druhého dílu hry. Ta však v květnu samozřejmě bude poplatná výkonu modernímu hardwaru a představuje značný grafický posun. Tvůrci arénu jménem Security rovněž uzpůsobili svižnější hratelnosti nejnovějšího dílu série a zařádit si na ní budete moci i v rámci nových herních režimů.

K tomu můžete zavítat na web hry, kde se píše o dalších drobnějších obsahových novinkách nadcházející aktualizace. Ta za další kupříkladu hráčům na PC přinese novinku v podobě podpory systémů s více grafickými kartami a tito nově budou moci využít plného potenciálu svého hardwaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama