Série Dead Space je Xbox One kompatibilní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Dead Space je Xbox One kompatibilní

Série Dead Space je Xbox One kompatibilní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 5. 2017 12:31
Reklama

Microsoft opětovně rozšiřuje seznam zpětné kompatibility a hráči s Xbox One tak nově mohou zazářit i v řadě dalších titulů z předešlé iterace této konzole. Přitom se rozhodně nejedná o žádné béčkové tituly a nabídka opět jednou může zaujmout větší množství hráčů.

Čtveřici loveckých titulů ze série Cabela (Hunting Expeditions, Dangerous Hunts 2013, Alaskan Adventures a Survival: Shadows of Katmai) doplňuje druhý i třetí díl povedené hororové série Dead Space z produkce Electronic Arts. První díl je na tom stejném místě k dispozici ji delší dobu a Xbox One tedy aktuálně nabízí již kompletní sérii.

Opět samozřejmě platí, že kdo tyto tituly vlastní v digitální verzi, tomu se automaticky objeví v knihovně dostupných her pro Xbox One a může si je rovnou stáhnout. Majitelům fyzických kopií bude stačit použít médium a aktivace i stažení budou spuštěny automaticky, pro hraní je však zapotřebí mít médium se hrou stále v mechanice. V cloudu uložené pozice se přitom také opětovně přenesou a zpřístupní. Kompletní seznam zpětně kompatibilních her pak máte k dispozici na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama