Remothered vstoupil do Steam Greenlight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remothered vstoupil do Steam Greenlight

Remothered vstoupil do Steam Greenlight

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 4. 2017 07:47
Reklama

Atraktivní a herní sérií Clock Tower inspirovaný survival horor Remothered: Tormented Fathers se připomíná novou ukázkou, jež oslavila příchod hry na Steam Greenlight. Tam fanoušci hru nadšeně schválili během pouhých čtyř dnů a jejímu vstupu na tuto platformu tedy již nic bránit nebude.

Adrenalinová ukázka láká k odhalování příběhu zmizelé dívky Celeste, po jejímž osudu bude na vlastní pěst pátrat hlavní hrdinka jménem Rosemary Reed. Celý příběh se přitom odehraje v jediném rodinném sídle, které navíc bude od začátku kompletně přístupné, a to bez přítomnosti otravných nahrávacích obrazovek.

Má to však jeden celkem zásadní háček – obyvatele domu. Z těch se postupem času stala skutečná monstra a jejich hněvu bude především těžké uniknout. Vyloučené to však není a důvtip, temnota i rychlé nohy stojí na vaší straně, stačí je jen šikovně využít. Dojít přitom může i na souboje, zapomeňte však, že byste své protivníky mohli jakkoli porazit a následně poslat do věčných lovišť. Tak jednoduché to zkrátka nebude, k ruce vám však budou zatím blíže nespecifikované schopnosti hlavní hrdinky, jež se budou moci v průběhu hry nadále vylepšovat.

Více již naznačuje nová ukázka, která láká do PC a PS4 verze hry a která ukazuje agresivitu i holý zadek částečně odhaleného antagonisty. Hra by měla spatřit světlo světa ještě letos a zatím to vypadá, že by mohla celkem příjemně poděsit a doplnit rostoucí portfolio zajímavých indie hororů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama