Sběratelka Strafe je správné retro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelka Strafe je správné retro

Sběratelka Strafe je správné retro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 4. 2017 14:18 2
Reklama

Frenetická a příslušně ujetá retro FPS Strafe se kvapem blíží a až hra 9. května zamíří do obchodů, tak byste mohli zaregistrovat i různé edice, jež budou k mání. Je samozřejmě férové jedním dechem podotknout, že všechno v české distribuci zřejmě nalézt nepůjde, tedy vlastně pokud vůbec něco, s trochou štěstí se však můžete pokusit o dodání ze zahraničí. A věřte nám, stojí to za to.

Však posuďte sami – kdy naposled jste hry kupovali v tradiční kartonové krabici a obdrželi jste mimo jiné i prachobyčejnou disketu? Třeba hned první představená edice jménem STRAFE Throwback Collector’s Edition obsahuje kromě klíče ke stažení digitální verze hry právě i onu disketu. K tomu hráči obdrží soundtrack na kazetě (ovšem tužku již tvůrci pravděpodobně nepřibalí), nálepky, odznaky a navrch také sadu sběratelských Pogů, se kterými si beztak většina z nás ještě hraje. Tato edice bude k dostání za 45 dolarů, tedy za necelých 1200 korun.

Za další tvůrci nabízí ještě edici pro PlayStation 4, ke které při dostatečně rychlé objednávce obdržíte také kód pro stažení PC verze hry. To pro případ, že by vás snad hraní na gamepadu omrzelo.

Ke standardní digitální verzi si každopádně můžete ještě zakoupit STRAFE Vinyl Collector’s Edition, což je soundtrack hry šířený jak jinak než na vinylech. Ty vás vyjdou na necelých 900 korun a když si pospíšíte, tak budete moci dosáhnout ještě na limitovanou edici.

Náhled na všechny zmiňované edice můžete spatřit v galerii a pokud by vás takové bonusy snad nelákaly, tak můžete zavítat na Steam, kde si můžete hru předobjednat za 20 eur (necelých 550 korun) ve standardní digitální edici. Nalákat vás může jedna exkluzivní zbraň, kterou však obdrží všichni předobjednávající, a to bez ohledu na vybranou verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama