Trailer ukazuje Porsche v Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer ukazuje Porsche v Gran Turismo Sport

Trailer ukazuje Porsche v Gran Turismo Sport

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 4. 2017 08:05 31
Reklama

Jak jsme vás informovali už před časem informovali, i do Gran Turisma Sport míří vozy značky Porsche. Tato zpráva se bez bližších detailů objevila na Twitteru pod oficiálním účtem PlayStation, nyní jsme se však dočkali oficiálního oznámení, které doplnil trailer.

Krátká tisková zpráva uvádí, že Porsche se vůbec poprvé objeví v sérii Gran Turismo a stane se tak při vydání nového dílu, který by měl letos již skutečně vyjít. Vývojáři nešetří slovy chvály na vozy stuttgartského výrobce, mluví o jejich výjimečném výkonu na poli motorsportu a připomíná, že názvy jednotlivých modelů jsou úzce spjaty se jmény závodů, jako je Carrera, Targa nebo Panamera, což signalizuje hluboký historický vztah, který mělo Porsche vždy zakódováno ve svém DNA.

Slova jsou to rozhodně pěkná, hráče ale určitě daleko víc potěší samotný fakt, že se Gran Turismo nadále nebude muset spokojit jen s neoriginálními vozy značky Ruf, na které bylo v minulosti odkázáno kvůli exkluzivnímu kontraktu mezi Porsche a společností EA. Pro fanoušky to také znamená, že se Gran Turismo ve svém novém díle v tomto ohledu vyrovná konkurenční sérii Forza, v níž se vozy Porsche již objevily, patrně díky dohodě mezi Microsoftem a EA.

Bohužel zatím stále neznáme přesné datum, kdy by Gran Turismo Sport konečně mělo dorazit na naše obrazovky. Hra byla oznámena na akci Paris Games Week v roce 2015 a čekání je již skutečně velice dlouhé. Přeci jen je platforma PlayStation 4 na trhu již více než tři roky a své první Gran Turismo pořád ještě vyhlíží. V nedávné minulosti proběhla alespoň uzavřená beta, která mnohé překvapila kvalitou grafického zpracování hry. Gran Turismo Sport navíc nabídne i částečnou podporu PlayStation VR. Hru si již nyní můžete v několika edicích předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama