Do Forzy Horizon 3 míří autíčka  Hot Wheels
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Forzy Horizon 3 míří autíčka Hot Wheels

Do Forzy Horizon 3 míří autíčka Hot Wheels

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 4. 2017 15:18 2
Reklama

Značka Hot Wheels od amerického výrobce hraček Mattel oslaví příští rok již padesáté narozeniny. Za půlstoletí své existence dokázala nalákat mnoho skutečných automobilek, které poskytly své reálné vozy pro přepracování do modelů v rozličných měříkách. Herní série Forza Horizon je sice zhruba desetkrát mladší, přesto se ale chystá velmi zajímavé spojení.

Již 9. května totiž do třetího dílu závodní série Forza Horizon dorazí nové rozšíření s všeříkajícím názvem Hot Wheels. K dispozici bude jak na Xboxu One, tak i na PC, je ostatně zahrnuto v season passu, pokud jste tedy jeho vlastníky, nemusíte už utrácet nic navíc. DLC vám otevře zcela novou lokaci, v níž narazíte na typické loopingy, zběsilé trasy a mnoho příležitostí, jak se vyřádit na klasických oranžových cestách.

Rozšíření se odehrává na šesti nových tématicky rozdělených ostrovech, které se nacházejí poblíž Austrálie. Všechny jsou spojeny sítí Hot Wheels tratí a můžete se těšit na to, že se podíváte i pořádně vysoko. Naleznete tu vše, co byste od slavných autíček očekávali, včetně obřích mechanických dinosaurů. Součástí balíčku bude zbrusu nová kampaň, která prověří vaše kaskadérské schopnosti a provede vás řadou náročných výzev. Kromě toho na nových tratích můžete samozřejmě soupeřit s kamarády online. Pokud jste vášnivými lovci achievementů, v Hot Wheels pro Forzu Horizon 3 jich naleznete hned 28 o celkové hodnotě 500 bodů Gamerscore.

Určitě vás ale zajímají i nové vozy, které rozšíření přinese. Kromě zcela ikonického Twin Mill modelu z roku 1969 je to třeba hot rod Bone Shaker, Rip Rod, Ford Mustang, Jeep Trailcat, Zenvo ST1, Toyota Hilux Arctic Trucks AT38, Pagani Zonda R nebo Chrysler VH Valiant Charger R/T E49. Na přiložených obrázcích se můžete podívat, jak se vývojářům povedlo zobrazit styl autíček Hot Wheels v enginu Forzy Horizon 3. DLC bude stát 20 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 500 korun.

Pokud navíc hrajete na PC, mají pro vás autoři ze studia Turn 10 dobrou zprávu. V den vydání nového DLC se verze pro Windows 10 má dočkat znatelných vylepšení, které přinesou například podporu množství oblíbených volantů, lepší optimalizaci výkonu procesoru, další grafická nastavení a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama