Prohlédněte si rané koncepty z Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prohlédněte si rané koncepty z Andromedy

Prohlédněte si rané koncepty z Andromedy

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 4. 2017 15:19
Reklama

Mass Effect: Andromeda sice možná nakonec nedopadl tak, jak by si mnozí fanoušci přáli, rozhodně ale má co nabídnout a třeba já se zákoutími nové galaxie procházím poměrně spokojeně. Ačkoli je hra na trhu již nějaký čas, objevily se nyní nové koncepty, o které se podělil bývalý zaměstnanec studia BioWare Montreal.

Eric Bellefeuille už sice změnil své pole působnosti a momentálně pracuje v montrealské pobočce Eidosu, v průběhu vývoje Andromedy však fungoval jako hlavní návrhář uživatelského rozhraní hry. Hra vznikala celých pět let, na přiložených obrázcích se tedy můžete podívat na to, jakými změnami postupně prošla.

K dispozici je například koncept přehledu jednotlivých osad, které ve hře naleznete. Jedna z nich v době vytvoření konceptu dokonce nesla jméno Texas. Zajímavější však je, že podle obrázku to vypadá, jako by v dřívější verzi hry bylo možné přidělovat zaměření každé osadě. Ve finální podobě tak můžete učinit jen v případě té první na planetě Eos.

Na dalším obrázku se můžete podívat na návrh rozhraní vašich společníků. Změnila se nejen jejich podoba, ale třeba Vetra měla v minulosti vystupovat pod jménem Vale Nyx. Další obrázek pak ukazuje raný návrh umělé inteligence SAM a podívat se můžete i na to, jak mohla vypadat navigace pomocí omni-toolu. Ta byla nakonec ze hry odstraněna ve prospěch tradičnější mapy. Kromě těchto starších konceptů se svou prací nedávno pochlubil i návrhář Ben Lo. Ten serveru Kotaku poskytl své rané koncepty podoby nepřátelských kettů, spolubojovnice Cory, řiditelného živočicha nebo stanice Nexus. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama