Call of Duty: WWII bude mít season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty: WWII bude mít season pass

Call of Duty: WWII bude mít season pass

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2017 08:35 6
Reklama

I když oficiální představení Call of Duty: WWII připadá až na dnešní sedmou hodinu večer, neuplyne den, abychom se nedozvěděli o hře něco nového neoficiální cestou. Tentokrát se informace týkají takzvané Pro edice.

Ta má být v USA k dostání pouze v GameStopu, odkud nové fotky unikly, to ale neznamená, že se neobjeví někde jinde ve světě nebo balení jí podobné. Kromě hry samotné bude obsahovat i steel book, nějaké drobné in-game bonusy a především season pass, jehož existenci můžete tímto považovat za potvrzenou. Pokud jste snad náhodou pochybovali, zda Activision také nepřemýšlí o nějaké alternativě podobně jako DICE a EA u Battlefrontu 2… Ale upřímně řečeno, proč by to vydavatel dělal, když mu tenhle byznys funguje.

I na nových materiálech se objevuje zmínka o uzavřené betě, která se má nejprve objevit na PS4. Kdo si hru v GameStopu předobjedná, může se navíc těšit na čepici s motivem hry. Mimochodem, zatímco my musíme na odhalení hry čekat až do večera, některé celebrity už měly možnost hru spatřit v akci. Hráč amerického fotbalu Torrey Smith se pochlubil na Twitteru, že už nové Call of Duty viděl a je to podle něj “crazy”. Okamžitě se objevily spekulace, zda se ve hře také sám neobjeví, protože s hostováním hvězdných sportovců má série už docela bohaté zkušenosti.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama