Multiplayer pro Ghost Warrior 3 až v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer pro Ghost Warrior 3 až v létě

Multiplayer pro Ghost Warrior 3 až v létě

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2017 13:41 4
Reklama

Sniper: Ghost Warrior 3 je ode dneška k mání a na internetu se také objevily první recenze, které mají ovšem k ideálu autorů daleko. Tu naši píše David Plecháček a než se s ní pochlubí, můžeme se alespoň podívat na vysvětlení, proč ve hře při vydání chybí multiplayer.

Je docela zvláštní, že se s touto poměrně zásadní informací vývojáři vytasili až v den, kdy se hra objevila na pultech obchodů a padlo recenzní embargo, ať už jsou ale důvody jakékoli, multiplayerová složka hry byla odsunuta až na třetí kvartál letošního roku. V tiskové zprávě, která se tomuto oznámení věnuje, se studio CI Games vyjadřuje v tom smyslu, že nechtěli, aby hráčům multiplayer doslova zředil zážitky z režimu jednoho hráče:

„V průběhu vývoje Sniper: Ghost Warrior 3 jsme měli dva cíle. Tím prvním bylo poskytnutí co nejlepšího zážitku v singleplayerové kampani. Sniper: Ghost Warrior 3 je naší dosud nejambicióznější hrou a jsme velice hrdi na to, co jsme dokázali a co s vámi nyní sdílíme. Druhým cílem bylo dodávání pravidelných obsahových balíčků po vydání hry, abychom nadále rozšiřovali vaše herní zážitky. Proto jsme se rozhodli vydat bezplatný multiplayerový update ve třetím kvartálu roku 2017, abychom zbytečně neředili dojem z příběhové kampaně.“

Nutno připomenout, že hra byla v průběhu vývoje opakovaně odkládána na pozdější termín vydání a ani to ji nezachránilo od celé řady potíží. Právě dnes jsme vás informovali o nadprůměrně dlouhých nahrávacích časech, které dosahují až pěti minut. Všechny verze hry navíc údajně trpí velkým množstvím technických problémů. CI Games se v minulosti nechali slyšet, že Ghost Warrior 3 je jejich první hrou, která má ambice AAA titulu. Zatím to tak ale bohužel nevypadá. Na druhou stranu je také nutné zmínit sympatický fakt, že při koupi hry dostanete season pass se dvěma budoucími rozšířeními zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama