O víkendu se údajně představí CoD: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O víkendu se údajně představí CoD: WWII

O víkendu se údajně představí CoD: WWII

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 4. 2017 08:49 11
Reklama

Na internetu se v posledních hodinách živě spekuluje o tom, že by se o víkendu mohlo konečně představit pokračování série Call of Duty. A nutno podotknout, že to nejsou dohady zcela nepodložené.

Activision může úplně klidně počkat až na E3 a tam se s Call of Duty vytasit třeba na konferenci PlayStationu. Ale v posledních letech si čím dál více firem v čele s EA a Ubisoftem zvyklo odhalovat některé novinky už v dubnu a v květnu, aby se vyhnuly tomu, že během nabitého veletrhu nebude o jejich novinku takový zájem, když se pozornost hráčů roztříští všemi směry.

Po hrách jako Assassin's Creed Syndicate, Watch Dogs 2 nebo naposledy Battlefront 2 by to mohl být i případ Call of Duty s domnělým podtitulem WWII. Koneckonců i první oficiální teaser na Call of Duty: Infinite Warfare se po nějakém leaku objevil už koncem dubna.

O pokračování se debatuje už několik týdnů a zřejmě je i přinejmenším část uniklých informací pravdivá. Redakce IGN lákala na to, že o víkendu se dozvíme nějaké velké novinky. Jason Schreier z Kotaku, který v minulosti opakovaně prokázal, že má v Activisionu dobré kontakty třeba v souvislosti s Destiny, na tuto informaci na NeoGAFu reagoval s tím, že bychom se měli dočkat oznámení pokračování nějaké vojenské střílečky, která vychází každý rok.

A posléze na Twitteru “naznačil”, že jméno této hry začíná na “C” a končí na “all of Duty: WWII”. I když je třeba brát tyto náznaky s rezervou, možná byste měli být připravení na to, že se vývojáři ze studia Sledgehammer Games podělí o první teaser.

Spoluautoři Call of Duty: Modern Warfare 3 a autoři Call of Duty: Advanced Warfare mají údajně dělat na největším projektu ve své historii. Doufejme, že bude nové Call of Duty stát za to. Ať už se potvrdí informace o návratu na bojiště druhé světové války, anebo nakonec budeme bojovat o život v rýžových polích a džunglích Vietnamu, jak se spekulovalo původně. Pokud je ale název hry pravdivý, je jasno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama