Zahrajte si o víkendu WWE 2K17 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si o víkendu WWE 2K17 zdarma

Zahrajte si o víkendu WWE 2K17 zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 3. 2017 10:43
Reklama

Letmým pohledem na seznam wrestlingových videoher zjistíte, že jich už stihla vyjít slušná řádka. Aktuálně kralující sérií je však WWE od vývojářských týmu Yuke’s a Visual Concepts, která vzniká pod hlavičkou 2K Sports. Aktuální ročník je na trhu od října loňského roku, pokud jste jej ještě nevyzkoušeli a vlastníte konzoli Xbox One, máte nyní jedinečnou příležitost.

Microsoft totiž včera oznámil, že si od teď až do pondělí 3. dubna můžete na jeho konzoli zahrát WWE 2K17 zcela zdarma. Jedinou podmínkou je členství ve službě Xbox Live Gold. Navíc vám veškerý postup hrou, dosažené achievementy a Gamerscore zůstane, pokud se tedy pod dojmem z víkendového testu rozhodnete hru následně zakoupit, můžete plynule pokračovat dál.

WWE 2K17 je na Xbox Store navíc nyní v 50% slevě, takže máte nad čím přemýšlet. Hru naleznete přímo pod položkou Games with Gold na dashboardu konzole. Bezplatný víkend je součástí akce Free Play Days, v rámci níž si hráči na Xboxu v minulosti mohli vyzkoušet třeba Rocket League nebo NBA 2K17.

Ročník 2017 je již osmnáctým titulem v sérii WWE. Nabízí několik herních režimů, například v módu MyCareer si můžete vytvořit vlastního borce a zápasit s ním v šampionátech. V režimu Universe si zas můžete vytvořit svou vlastní show, vymyslet příběhové pozadí pro jednotlivé souboje a tak dále. Soundtrack pro WWE 2K17 vybral rapper Sean Combs, známý spíše pod uměleckým jménem Puff Daddy. Na agregátoru hodnocení Metacritic si momentálně hra drží mírně nadprůměrné hodnocení 68 bodů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama