Remaster Wipeoutu zná datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Wipeoutu zná datum vydání

Remaster Wipeoutu zná datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 3. 2017 17:26
Reklama

Série extrémně rychlých závodů antigravitačních vznášedel jménem Wipeout oslaví letos již 22. narozeniny. Původní Wipeout vyšel v září 1995, dosud posledním dílem je Wipeout 2048 pro handheld PS Vita z roku 2012. Letos se však milovníci extrémních rychlostí dočkají návratu slavné značky.

Návrat je to bohužel tak trochu polovičatý, protože Wipeout: Omega Collection není plnohodnotným novým dílem, nýbrž kolekcí her Wipeout Fury, Wipeout HD a Wipeout 2048, remasterovaných do rozlišení 4K. K oznámení Omega Collection došlo na loňské prosincové akci PlayStation Experience a nyní jsme se konečně dočkali oficiálního oznámení ceny a data vydání.

Kolekce vyjde 6. června letošního roku exkluzivně na PlayStation 4. Cena je stanovena na necelých 40 dolarů, v českém PlayStation Store hra stojí 1049 korun. V balení naleznete všechny tratě a vznášedla ze zmíněných tří dílů série, zahrajete si však v rozlišení 1080p na standardní PS4 a v dynamickém 4K rozlišení na PS4 Pro. Obě konzole navíc nabídnou hraní v 60 FPS. Samozřejmostí bude také remasterovaný zvuk a 28 licencovaných skladeb v soundtracku, který obsahuje takové interprety, jako jsou The Prodigy, Chemical Brothers nebo Swedish House Mafia.

Závodit budeme v devítce herních režimů, mezi něž patří turnaje, rychlostní závody nebo závody o co nejlepší čas. Objeví se také režim Zone a samozřejmě kariéra. Zahrát si budete moci nejen online, ale i v lokálním split-screen multiplayeru. Hra je již nyní k dispozici k předobjednání v PlayStation Store. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama