Star Wars Battlefront 2 se představí již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Wars Battlefront 2 se představí již brzy

Star Wars Battlefront 2 se představí již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 3. 2017 10:00 20
Reklama

Až se v půlce dubna bude v americkém Orlandu konat akce jménem Star Wars Celebration, tak v popředí nebude pouze aktuálně vznikající snímek, ale i pokračování restartované on-line akce Star Wars Battlefront. Její moderní inkarnace zaznamenala velký úspěch a oznámení pokračování na sebe nenechalo příliš dlouho čekat, bližší informace zatím však stále ještě neznáme.

A znát také ještě zhruba dva týdny zřejmě ani nebudeme – 15. dubna večer k nám však dorazí prémiová ukázka, jež slibuje pokračování konečně blíže představit. Zatím tak víme kupříkladu pouze to, že hra přijde i s příběhovou kampaní pro jednoho hráče a vyjít by měla ještě letos, s největší pravděpodobností před startem vánoční sezóny.

Poté se již přiblíží E3, kam EA zamíří i letos v rámci své vlastní akce s názvem EA Play, jež i letos nebude mít formát klasické několikahodinové konference a jež se bude konat od 13. do 15. června. A tam pochopitelně bude tento americký gigant prezentovat své portfolio plánovaných titulů, mezi kterými Battlefront 2 rozhodně chybět nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama