Strážci Galaxie od Telltale hlásí příchod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strážci Galaxie od Telltale hlásí příchod

Strážci Galaxie od Telltale hlásí příchod

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 3. 2017 07:54 1
Reklama

Když jsme naposledy psali o nové epizodické adventuře Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, bylo to v souvislosti se spekulovaným datem vydání. Strážci Galaxie, respektive jejich první část skutečně vyjde už 18. dubna, potvrdili nyní vývojáři.

Název první z plánovaných pěti epizod zní Tangled Up in Blue. Vyjde současně na PC, PS4, Xboxu One, iOS i Androidu a zaplatíte za ni 5 dolarů. V českém PS Storu už se před pár dny objevil také season pass, který se tu prodává za 527 korun pro předplatitele programu PlayStation Plus, ostatní za něj dají 659 korun.

Uživatelé amerických účtů se navíc mohou těšit, že k předobjednávce season passu na PS4 obdrží jako bonus rovněž dynamické téma, jehož podobu si můžete prohlédnout níže na videu.

Začátkem května vyjde i krabicová verze. Na disku se bude pochopitelně nacházet jen první epizoda, zbylé si stáhnete, až budou k dispozici. Zítra se máme dočkat ještě nového traileru, kterým chtějí autoři fanoušky navnadit. Mezitím uvolnili alespoň další obrazové materiály.

Druhá filmová adaptace sice není se hrou nijak spojená, ale dorazí do kin rovněž za pár týdnů. V Česku a na Slovensku má premiéru 4. května, do amerických kin pak vstoupí o den později. Jak už jsme v minulosti opakovaně připomínali, na další hře podle Strážců Galaxie pracuje studio Eidos Montreal pro Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama