theHunter: Call of the Wild vyjde na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka theHunter: Call of the Wild vyjde na konzolích

theHunter: Call of the Wild vyjde na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 3. 2017 11:53 1
Reklama

Švédský vývojářský tým Avalanche Studios si nejčastěji spojujeme s adrenalinovou akční sérii Just Cause. Avalanche mají ale také na svědomí předloňského Mad Maxe a zběsilou top-down střílečku Renegade Ops. Málo se ale ví, že v roce 2009 studio vydalo realistický lovecký simulátor s prozaickým názvem theHunter, na který později navázalo pokračováním theHunter: Primal, v němž se vaší kořistí stali dinosauři a jiná prehistorická žoužel.

Před nedávnem se na trhu objevil zbrusu nový díl theHunter: Call of the Wild, o jehož vývoj se pod hlavičkou Avalanche Studios postaral tým Expansive Worlds. Hra původně vyšla jen na PC, vydavatelský společnost však nyní oznámila, že již brzy budete moci zastřelit výstavního dvanácteráka i na konzolích. Konkrétní datum zatím nebylo specifikováno, dočkat bychom se však měli ještě v průběhu letošního roku.

Podle Avalanche je Call of the Wild tím dosud nejrealističtějším simulátorem lovu zvěře, v němž můžete skolit jeleny, medvědy, bizony, různé druhy ptáků a další zvířenu. Hra podporuje dynamické střídání denní doby, rozmanité počasí a simuluje dokonce i pohyb větru, který může zvířata upozornit na vaši přítomnost. Kosit zvěř lze za pomoci plejády zbraní, které si navíc můžete rozličně upravovat. Bohužel hra neobsahuje raketomet, plamenomet ani granáty, nemůžete tedy lovit ve stylu populární dvojice Jimbo a Ned ze seriálu South Park.

Kromě singleplayeru si můžete hru užít i v režimu více hráčů. Call of the Wild nabízí kooperativní i kompetitivní režimy až pro osm hráčů. Deathmatch byste tu ale hledali marně. I tak je ale theHunter: Call of the Wild jistě vítaným přírůstkem pro všechny virtuální lovce, kterým na aktuální generaci konzolí pšenka moc nekvete. Snad jediným titulem s podobným zaměřením je příšerná zběsilost Duck Dynasty, vytvořená na základě podobně děsivé televizní show o zvláštní rodince lovců, žijících v bažinách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama