Bungie oficiálně oznamují Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie oficiálně oznamují Destiny 2

Bungie oficiálně oznamují Destiny 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 3. 2017 17:48 7
Reklama

Zřejmě i v návaznosti na nedávný únik dnes studio Bungie na Twitteru oficiálně oznámilo Destiny 2. Bohužel bez dalších podrobností. Spokojit se zatím musíme s jediným teaser obrázkem.

Toto potvrzení ale lze interpretovat také tak, že by se na pravdě mohly zakládat i další dřívější informace z posledních dní. Pokračování se jednoduše jmenuje Destiny 2 a artwork zřejmě zachycuje poslední baštu lidí na Zemi, která se zdá být pod útokem.

Nedávný únik a vyfotografovaný plakát naznačuje, že by se Destiny 2 mohlo objevit na pultech obchodů už letos 8. září a měla by mu předcházet beta, která se údajně nejdříve objeví na PS4. Beta prvního Destiny debutovala na PS3 a PS4.

Vše ostatní si můžeme jen domýšlet. Hodně se spekulovalo o tom, že druhý díl vyjde také na PC, ale za jistou lze zatím kromě PS4 považovat jen verzi pro Xbox One. Už dříve bylo vývojáři řečeno, že sice půjde do pokračování přenést svou postavu z prvního dílu, ale bez vybavení a zkušeností. Půjde tak jen o prázdnou schránku a její zevnějšek.

Lze očekávat, že se velice brzy dočkáme dalších podrobností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama