Sniper: GW3 je gold, představuje nový mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper: GW3 je gold, představuje nový mód

Sniper: GW3 je gold, představuje nový mód

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 3. 2017 12:44
Reklama

První letošní herní titul s odstřelovačskou tématikou máme již zdárně za sebou a pomalu se připravujeme na příchod toho druhého. Zatímco Sniper Elite 4 od matadorů z Rebellionu nás opět vzal na bojiště 2. světové války, ve třetím dílu série Sniper: Ghost Warrior se podíváme do občanskou válkou zkoušené moderní Gruzie. Hra vychází až příští měsíc, vývojáři pro nás ale nyní mají hned dvě zásadní oznámení.

Tím prvním, poměrně lakonickým, ale o to pozitivnějším, je zpráva, že Sniper: Ghost Warrior 3 je oficiálně dokončen a míří do lisovny. Vývojáři své oznámení doplnili skupinovou fotografií, na níž jejich tváře zdobí spokojené úsměvy. Doufejme, že podobně pozitivní budou i výrazy recenzentů při hraní, nový díl totiž má být prvním skutečně AAA příspěvkem do série, který samo studio CI Games označuje za velký milník a krok kupředu zároveň.

Druhá zpráva je o poznání obsáhlejší a věnuje se popisu nového Challenge režimu, týkajícího se vedlejších misí a aktivit, které budete moci v kůži Jonathana Northa absolvovat. Vývojáři tvrdí, že dlouholetí fanoušci série je žádali o mód, který by prověřil schopnosti i těch největších profíků. Tím právě bude Challenge mode, který vám odepře HUD, zvýší pozornost nepřátel a ztíží situaci tím, že označení jednotlivých protivníků zmizí poté, co přestane používat svůj taktický dron. Autoři hry slibují, že v tomto režimu budete muset využít všechny součásti svého vybavení a veškeré hráčské schopnosti, abyste mise prošli bez povšimnutí.

Level designer Tomasz Pruski ze studia CI Games, které má Snipera na svědomí, říká, že Challenge mode je jeho oblíbeným prvkem hry, právě kvůli tomu, jaké nároky klade na hráče a jeho dovednost. „Dobrým příkladem je využívání dronu. Můžete si s ním označit nepřátele, ale když jej přivoláte zpět, budete se muset spolehnout na svou vlastní paměť. Je také zapotřebí přesných zásahů do hlavy, nepřátelé mají totiž mnohem odolnější výstroj na zbytku těla.“

Sniper: Ghost Warrior 3 vychází 25. dubna letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. V nedávné době proběhl uzavřený beta test, z nějž jsme vám přinesli obsáhlé dojmy. Challenge mode je blíže představen v novém videu, které naleznete pod tímto článkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama