Remaster Bulletstormu má novou ukázku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Bulletstormu má novou ukázku

Remaster Bulletstormu má novou ukázku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 3. 2017 15:23 10
Reklama

Do vydání Bulletstorm: Full Clip Edition sice ještě zbývají plné dva týdny, launch trailer však vychází již nyní a klade si tedy za cíl získat si vaši pozornost s dostatečným předstihem. Aktuálně tedy láká na ostřejší textury, podporu 4K rozlišení a neutuchající akci.

Co se zmíněného rozlišení týče, tak to dorazí jak na PC, tak i na PlayStation 4 Pro. Všech tří zúčastněných platforem se už ale budou týkat ostřejší modely i textury, detailnější audio stránka hry a pokud si hru předobjednáte, tak se dočkáte dokonce i hratelného Duka, a to včetně jeho ikonického hlasu v podání původního dabéra (čtěte původní zprávu). To může působit zajímavě, negativně však může určitě vyznívat fakt, že Gearbox nenabídne slevu pro majitele původní hry.

Jak vidno, na Twitteru to zdůvodnil tím, že remaster hry přichází do odlišné éry, pod jiným vydavatelem a na odlišnou platformu (v případě PC verze to je nyní Steam, původně byla řeč o Games for Windows Live). A 7. dubna se budete moci přesvědčit o tom, zda to stojí za opětovnou investici. Pro nováčky to však každopádně může být zajímavá nabídka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama