Launch trailer DS III: The Ringed City je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer DS III: The Ringed City je tu

Launch trailer DS III: The Ringed City je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 3. 2017 15:28 1
Reklama

Asi jste zaregistrovali, že jsme (nepřekvapivě) nevynechali ani jedinou příležitost, abychom napsali o druhém DLC pro Dark Souls III s názvem The Ringed City. Stejně tak vás asi nepřekvapí, že minimálně 50 % redakce se už teď svíjí v koutě, hryže si nehty až někde u loktů a nedočkavě vyhlíží den vydání. Aby nám vývojáři čekání ještě trochu osolili, vydali nyní velice povedený launch trailer.

Napřed ale jedno obligátní upozornění, které tentokrát zaznívá i od samotného vydavatelství Namco Bandai. Fanoušci Souls her jsou extrémně citliví na jakékoli spoilery, ať už se jedná o podobu monster, bossů, náznaků příběhu a tak dále. V tomto traileru se dočkáte všech jmenovaných aspektů, přistupujte tedy jen s tou největší obezřetností.

My si samozřejmě luxus překvapení dovolit nemůžeme, a tak jsme trailer shlédli za vás. Pokud se tedy nechcete sami ochudit, ale stačí vám naše slovo, pak vězte, že se na nás zase jednou chystá pekelný kotel utrpení a Mijazaki a jeho parta už teď horečnatě přikládají. Zhruba dvě a půl minuty dlouhé video je plné záběrů na působivé nepřátele, nervy drásající souboje a nové oblasti, které vábí svou smutnou krásou. To vše je samozřejmě patřičně okořeněno skvělou hudbou. Jestli tedy na překvapení zas až tak nedáte, zamiřte pod tento článek a video si pusťte.

Žádné nové informace ohledně nového DLC jsme se nedozvěděli, vychází 28. března na PC, PS4 a Xbox One. Vývojáři lákají na poslední výpravu do zcela nového světa, série Dark Souls v tomto bodě oficiálně končí. Nebo si možná dává jen na dlouho pauzu, kdo ví? Velmi potěšující zpráva se ale objevila pro všechny majitele PlayStation 4 Pro. Update 1.11, o jehož obsahu jsme vás informovali ve starší novince, přinesl konečně podporu této vylepšené konzole, a jak se ukázalo, navýšení framerate není vůbec marginální. Oproti původní konzolové verzi, která je uzamčena na 30 FPS, dosahují Dark Souls III na PS4 Pro až 60 FPS. Framerate sice kolísá, i tak se však jedná o výrazné zlepšení. Co vám budeme povídat, už se nemůžeme dočkat, až se znovu vtělíme do role Nerozníceného Popele!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama