Strážci Galaxie mají dorazit v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strážci Galaxie mají dorazit v dubnu

Strážci Galaxie mají dorazit v dubnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 3. 2017 13:28 3
Reklama

V PlayStation Storu se se objevil season pass k epizodické adventuře Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. A z profilu hry vyplynulo, že do vydání zbývá jen 26 dní. Zdá se tak, že první díl této nové série vyjde už 18. dubna.

V PS Storu se season pass prodává za 659 korun. Za 527 korun si ho mohou koupit předplatitelé služby PlayStation Plus, kteří mají nárok na dvacetiprocentní slevu. Už minulý týden jsme přitom zachytli informaci, že by se hra mohla začít prodávat v druhé polovině dubna, když se objevila v nabídce GameStopu.

Datum by dávalo smysl i z toho důvodu, že druhý díl filmové adaptace má premiéru v podobném termínu. Do českých a slovenských kin přijde 4. května, v USA se pak začne promítat o den později. Hned několik obchodů nezávisle na sobě pak v minulém týdnu zařadilo do nabídky dosud neoznámenou verzi Guardians of the Galaxy pro Switch. Některé z nich dokonce i epizodického Batmana.

Pětidílná komiksová série není to jediné, na čem Telltale aktuálně pracují. Kromě ní jsou v přípravě i další epizody pro třetí sezónu The Walking Dead s podtitulem A New Frontier. První dvě části vyšly naráz 20. prosince, třetí dějství dorazí 28. března. Kromě toho se chystá i druhá sezóna Hry o trůny.

Na další hře podle Strážců Galaxie pracuje studio Eidos Montreal pro Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama