Firma chtěla pořádat sázky v Rocket League
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firma chtěla pořádat sázky v Rocket League

Firma chtěla pořádat sázky v Rocket League

David Plecháček

David Plecháček

22. 3. 2017 10:25 1
Reklama

Včera večer obletěla celý svět zajímavá zpráva týkající se hry Rocket League. Co na tom, že se o několik desítek minut později vyvrátila, její gró nám přijde dostatečně zajímavé, i když už není aktuální. Týkala se totiž možnosti online sázení na jednotlivé zápasy v populární hře od floridského studia Psyonix.

Takovou možnost měla nabízet společnost Unikrn, která se specializuje na eSport a působí jako herní sázková společnost. Po celém světě si na této službě můžete vsadit tzv. Unikoins, ale v Austrálii a Velké Británii se dají sázet i reálné peníze. V její nabídce jsou zápasy v Call of Duty, Dota 2, CS:GO nebo v Overwatchi či League of Legends, ale Rocket League by byl první čistě sportovní hrou, v níž by se dalo hrát o peníze.

Problémem je, že Psyonix o ničem takovém vůbec nevědělo. Ve svém vyjádření firma uvedla, že ve hře nebude podporovat reálné sázení. „Psyonix s Unikrn žádnou dohodu nemá a ani neschvaluje online sázení v našem titulu,“ řekl Jeremy Dunham, viceprezident studia.

Nebudu vás zatěžovat tím, proč Unikrn s původní zprávou přišlo (výkonný ředitel Rahul Sood ve zkratce uvedl, že s vývojáři nijak nekomunikují, ale hru mají rádi a viděli v ní pro svůj obor potenciál), ale nás by zajímalo, co si o takových věcech myslíte vy.

Jedna věc je sázet na turnaje v CoD nebo v jiných hrách, ale jistá variace na fotbal, to už zavání něčím, co známe ze skutečnosti. Myslíte si, že se hry jako FIFA, NHL, NBA nebo třeba jako hybridní Rocket League časem objeví v nabídkách streamovacích služeb s možností vsadit si na jednotlivé zápasy? A bylo by to vůbec správné? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama