Komunita testuje nové zbraně pro BF 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komunita testuje nové zbraně pro BF 1

Komunita testuje nové zbraně pro BF 1

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 3. 2017 16:12 14
Reklama

Battlefield 1 se momentálně těší nové vlně zájmu díky rozšíření They Shall Not Pass, které si majitelé Premium Passu mohou užívat už od minulého týdne. Ostatní se dočkají až příští úterý, kdy bude DLC uvolněno samostatně. Již dnes ale vývojáři z DICE překvapili implementací čtyř nových variant zbraní.

Ty jsou zatím dostupné jen na komunitních testovacích serverech, v běžném provozu se s nimi tedy ještě nesetkáte. Jedná se o nové úpravy pro zbraně na 10. úrovni jednotlivých tříd bojovníků. Představují poměrně podstatné změny a jejich dosažení je podmíněno splněním několika podmínek. Tou společnou pro všechny je dosažení desáté úrovně u příslušné třídy, ostatní se však již liší.

První novou zbraní je Hellriegel 1915 v úpravě Defensive pro třídu Assault. Tento samopal má v této verzi bubnový zásobník na 120 nábojů a podnožku. Je určen primárně pro stacionární využití a abyste jej získali, musíte dosáhnout 300 zabití s továrním Hellriegelem a 25 zabití s protitankovými minami.

Dalším přírůstkem je odstřelovací verze Selbstladeru 1906 třídy Medic. Ten má nově odstřelovačský zaměřovač a podnožku, díky čemuž zbrani markantně vzrůstá účinnost na dálku. K dosažení je zapotřebí opět 300 zabití továrním modelem a 25 zabití za pomoci granátometu. Třetí zbraní je Huot Automatic Optical pro třídu Support, který v této variantě nabízí vylepšené hledí a předpažbí. I v pohybu tak dosáhnete vyšší přesnosti a zbraň má nižší zpětný ráz. K odemčení stačí 300 zabití s lehkou variantou zbraně a 25 zabití příchytnými náložemi.

Poslední novinkou je puška Martini-Henry v úpravě Sniper pro Scouty. Ta se nyní dočkala zaměřovací optiky a podnožky, což u už tak účinné zbraně udělalo skutečně nadprůměrný nástroj zkázy. Abyste si jej mohli sami osahat, musíte zabít 300 protivníků pěchotní variantou zbraně a nadto 25 dalších útokem na bodák. Co na nové zbraně říkáte? Přáli byste si jejich zapojení do běžných serverů? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama