Jaké postavy budou v Uncharted: Lost Legacy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké postavy budou v Uncharted: Lost Legacy

Jaké postavy budou v Uncharted: Lost Legacy

David Plecháček

David Plecháček

20. 3. 2017 14:45 2
Reklama

Rok nás dělí od posledního Uncharted a my jsme čím dál víc zvědaví, jak autoři navážou s dílem The Lost Legacy. Od počátku bylo jasné, že necháme Nathana Drakea bokem a že se pustíme do akce s Chloe, ale kromě ní se v příběhu bude vyskytovat Nadine Ross, která Chloe bude pomáhat proti muži jménem Asav.

Pokud jste ještě neodehráli poslední díl série, přejděte k závěru novinky přímo do galerie. Studio Naughty Dog totiž na PlayStation blogu rozebíralo i to, zda v příběhu, který se bude odehrávat převážně v Indii, zmíní i Nathana Drakea.

The Lost Legacy se totiž bude odehrávat 12 měsíců po událostech Uncharted 4. Prim budou hrát opravdu Chloe, Nadine a Asav, kteří chtějí předmět Tusk z rozličných důvodů. „Chloe je zajímavá postava, která má temnější morálku, než měl Drake,“ říká scénárista Josh Scherr. „Oba jsou lovci pokladů. Drake měl ale trochu komplex hrdiny, zatímco Chloe se stará spíše o sebe.“

Nadinina role v příběhu bude vycházet z Uncharted 4. Chloe totiž údajně bude potřebovat někoho, kdo se vyzná v tvrdším, skoro až vojenském přístupu. „Ze všech dílů Uncharted je Nadine pravděpodobně nejracionálnější postavou, kterou jsme vytvořili.“ „Obě jsou úplně odlišné. Chloe je spontánní a impulzivní, zatímco Nadine je jako strukturovaná kniha,“ doplňuje Scherra Shaun Escayg.

Ale jak do toho zapadá Nathan Drake? Právě že nijak. Ačkoliv se v příběhu mohl objevit jako druhotná postava, scénárista ani nikdo z kreativního týmu nenašel způsob, jak ho do příběhu zapojit tak, aby to po čtvrtém dílu dávalo smysl. „Můžete si představit, že Drake sedí doma a hraje Crashe Bandicoota, zatímco Chloe a Nadine se honí za dobrodružstvím,“ vtipkoval Scherr. „Jasně, rovnou jeho remaster,“ dodal v žertu Kurt Margenau, režisér hry.

Margenau také potvrdil, že Lost Legacy bude mít opravdu největší a nejotevřenější lokace z celé série. „Ta hra bude větší, bude organičtější, a hráči se budou muset nejednou rozhodnout.“ Ačkoliv se budeme pohybovat po Indii, i díky jejímu reliéfu nebude nouze o různorodá prostředí. Džungle, hory, starobylé chrámy a koneckonců i městská zástavba, kterou jsme viděli při představení na PSX 2016, to všechno bude součástí hry. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama