Chyba v MLB 17 tvořila děsivé obličeje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chyba v MLB 17 tvořila děsivé obličeje

Chyba v MLB 17 tvořila děsivé obličeje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2017 11:41
Reklama

Jestliže je baseball vaší krevní skupinou a v obývacím pokoji se vám pod televizí vyjímá PlayStation 4, tak jistě víte své o sérii MLB The Show. Její letošní ročník vychází již 28. března a nedávno zveřejněný stream přímo ze hry odhalil dost zajímavou chybu.

Ta se týká obličejů postav a na jednu stranu může dát vzpomenout na chyby podobného charakteru, jež se objevily například v Assassin’s Creed Unity, v Tom Clancy’s The Division a v živé paměti můžete mít koneckonců určitě také nářky nad novými texturami některých postav v remasteru druhého dílu Assassin’s Creed.

Přiložený živý stream se věnoval mimo ukázky samotných specifik hry i technickým pokrokům letošního ročníku hry a na to konto tvůrci odhalili i vylepšené modely postav. Došlo však i na ukázku některých potíží, v tomto případě konkrétně s posuvníkem vlasů, díky kterému vznikly skutečně bizarní obrázky.

Chyba v MLB 17 tvořila děsivé obličeje
i Zdroj: Hrej.cz

Utěšit vás však musí fakt, že ukázka to byla chtěná a jedná se o odhalení již vyřešených obtíží – do finální verze hry by se tedy tento nedodělek prý rozhodně dostat neměl. Kromě výše přiloženého obrázku se pak můžete na ukázku těchto bizarností v následujícím streamu podívat sami – ta pravá zábava zde začíná v polovině devatenácté minuty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama